Over ons

Werken bij Z-CERT

Z-CERT bestaat uit een klein maar zeer gedreven team. Dat betekent; veel verantwoordelijkheid, hard werken, korte lijnen, informele sfeer. Onze missie: de zorg digitaal veiliger te maken. Zorgen dat cybercriminelen afblijven van de Nederlandse ziekenhuizen en andere zorgaanbieders. Daar hebben we jou bij nodig!

Z-CERT maakt een sterke groei door. Daarbij willen we de fijne werksfeer goed bewaken. We vinden het erg belangrijk dat nieuwe medewerkers passen bij onze kernwaarden. Deze kernwaarden zijn: deskundig, behulpzaam, betrokken & bevlogen en verbindend.
Herken jij je hierin? Solliciteer dan zeker. Gericht op één van de vacatures of een open sollicitatie. Omdat we willen groeien komen er binnenkort meer  vacatures! 

 

Over Z-CERT

Actuele vacatures

12 september 2023

Security Specialist NIS2

Weet jij al veel van de Network and Information Security directive (NIS2-richtlijn of NIS2) en ben je niet bang voor het doorspitten van Europese regelgeving? Als je goed kunt uitleggen wat deze Europese richtlijn gaat betekenen voor de zorgsector, dan zijn we op zoek naar jou. Z-CERT zoekt een Security Specialist NIS2! Bekijk hier de volledige vacature.
25 augustus 2023

Product owner kennisproducten 

Als Product owner kennisproducten help je ons om informatiedocumenten zoals whitepapers, factsheets, maar ook webinars te maken voor onze deelnemers zodat zorgaanbieders sneller, beter en meer security-werk kunnen verzetten. Ben jij deze communicatieve duizendpoot met een hart voor de zorg? Lees dan wat je moet doen om onze nieuwe collega te worden.
4 augustus 2023

Cybersecurity Support Specialist

Als Cybersecurity Support Specialist ben jij het eerste aanspreekpunt voor de deelnemers van Z-CERT. Je biedt ondersteuning en geeft advies bij het oplossen van cybersecurity incidenten bij zorginstellingen en helpt zo de zorg een stukje veiliger te maken. Zie jij dat helemaal zitten?
3 augustus 2023

Business Consultant

Ren je hard om extra omzet te genereren? Stop dan nu met lezen, want dan zijn we niet op zoek naar jou. Z-CERT is namelijk een stichting zonder winstoogmerk! Wij willen het team uitbreiden met een Business Consultant die met passie voor de zorg én met verstand van de inhoud de digitale weerbaarheid van onze zorginstellingen weet te vergroten.

Waarom jij bij Z-CERT wil werken

  • Werken bij Z-CERT is een unieke kans om (technisch) bezig te zijn voor een bijzondere en maatschappelijk zeer belangrijke sector.
  • Een marktconform salaris
  • Een super vette Z-CERT Hoodie (collectorsitem)
  • Hele leuke collega’s en lekkere koffie….
  • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid in je functie
  • Een laptop van de zaak

Dit kunnen jouw collega's worden