Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Z-CERT behaalt ISO 27001 certificering

Eind 2020 heeft een externe auditor vastgesteld dat Z-CERT voldoet aan de eisen gesteld in de ISO 27001. Z-CERT is sindsdien officieel gecertificeerd.

Een veiligere wereld begint bij jezelf. En dat nemen we bij Z-CERT zeer serieus. We kunnen wel zeggen dat we veilig werken en de informatiebeveiliging op orde hebben, maar het is fijn dat dat officieel door een externe auditor is vastgesteld. In 2023 is het certificaat vernieuwd en voldoen we dus aan de eisen van ISO/IEC 27001:2022.

Hiermee komt Z-CERT tegemoet aan de vraag van haar deelnemers, of het nu ziekenhuizen, GGZ-instellingen of andere zorginstellingen zijn, om aantoonbaar haar informatiebeveiliging op orde te hebben. Z-CERT zal zich ook in de toekomst blijven inspannen om zorgvuldig om te gaan met incidentgegevens en andere vertrouwelijke informatie.

Download hier het in 2023 vernieuwde certificaat ISO 27001-2022.

Z-CERT is het expertisecentrum voor cybersecurity in de zorg en wil de zorg steeds weerbaarder maken. Dat betekent niet alleen dat Z-CERT haar deelnemers ondersteunt bij incidenten en informatiebeveiligingsvraagstukken, maar ook dat Z-CERT haar eigen informatiebeveiliging op orde heeft en houdt.