Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Werken bij

Kom werken bij Z-CERT!

Z-CERT bestaat uit een zeer gedreven team van circa 35 mensen. Dat betekent: veel verantwoordelijkheid, hard werken, korte lijnen, informele sfeer. Onze missie is de zorg digitaal veiliger maken. Zorgen dat cybercriminelen afblijven van de Nederlandse ziekenhuizen en andere zorgaanbieders. Daar hebben we jou bij nodig!

Z-CERT maakt een sterke groei door. Tegelijkertijd willen we de fijne werksfeer goed bewaken. We vinden het erg belangrijk dat nieuwe medewerkers passen bij onze kernwaarden. Deze kernwaarden zijn: deskundig, behulpzaam, betrokken & bevlogen en verbindend. Herken jij je hierin? Solliciteer dan zeker. Gericht op één van de vacatures of een open sollicitatie. Omdat we willen groeien komen er binnenkort meer vacatures!

Functie
Dienstverband
Opleiding
Financial controller

Ervaren HR-adviseur (2024015)

Fulltime Parttime HBO

Als HR-adviseur ben je de schakel tussen managementteam en medewerkers, gericht op een optimale inzet van medewerkers. Ben jij die HR-professional die een steentje wil bijdragen aan onze gedreven organisatie? Lees dan snel verder over deze vacature.

Lees meer

Financial Controller (parttime) (2024014)

Parttime HBO WO Financial controller

Als Financial Controller ondersteun je het management bij het besturen en beheersen van de organisatie op financieel gebied. Lijkt de administratie van een dynamische stichting je een uitdaging? Reageer dan snel!

Lees meer

CTI-specialist / cybersecurity specialist (2024013)

Cybersecurity specialist WO

In de rol van CTI-specialist / cybersecurity specialist houd je je bezig met het maken van ons jaarlijkse Dreigingsbeeld voor zorg en daarnaast met het maken van andere kennisproducten op het gebied van dreigingen. Ook ben je betrokken bij de dagelijkse operatie waarbij je bijdraagt aan incident response en het duiden van dreigingen. Ben jij in staat om een (mogelijk) incident vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en snel analyses uit te voeren. Reageer dan vandaag nog!

Lees meer
Medewerkers Z-CERT in bespreking bij een beeldscherm

Ervaren Cybersecurity Support Specialist (2024012)

Cybersecurity Support Specialist Fulltime Parttime MBO HBO

Als Cybersecurity Support Specialist ben jij het eerste aanspreekpunt voor de zorginstellingen die zijn aangesloten bij Z-CERT. Wil jij met jouw kennis zorginstellingen helpen bij het oplossen van cybersecurity incidenten? Reageer dan snel!

Lees meer

Information Security Officer/ Privacy Officer (2024011)

Fulltime Parttime HBO

Als Information Security Officer zorg je voor de best passende informatiebeveiliging binnen Z-CERT. Je zorgt voor informatiebeveiligingsbeleid en draagt bij aan de implementatie en naleving ervan. Is daarnaast privacy helemaal 'jouw ding'? Reageer dan snel op deze vacature.

Lees meer
Medewerker Z-CERT achter een laptop

Senior incident responder/ cybersecurity specialist (202406)

Cybersecurity specialist Fulltime HBO WO

Als senior incident responder/cybersecurity specialist voer je niet alleen technisch onderzoek uit bij cyberincidenten bij deelnemers van Z-CERT. Je zorgt ook voor de planning, voorbereiding, training, uitvoering, aansturing en evaluatie van incident response bij Z-CERT.

Lees meer
Medewerkers Z-CERT

Incident responder/ cybersecurity specialist (202407)

Cybersecurity specialist HBO WO

Als incident responder voer je technisch onderzoek uit bij ernstige cyberincidenten bij de deelnemers van Z-CERT en andere CERTs. Lees hier de volledige vacaturetekst.

Lees meer
Medewerkers Z-CERT

Senior Cybersecurity Specialist (202409)

Cybersecurity specialist Fulltime HBO WO

Als senior cybersecurity specialist bij Z-CERT draag je bij aan de digitale veiligheid van de zorgsector. Jij hebt kennis van cybersecurity en ervaring op dit gebied en je weet daarmee ons Operations-team operationeel en strategisch te verrijken.

Lees meer
Medewerker Z-CERT

Open sollicitatie

Fulltime Parttime MBO HBO

Zit er geen passende vacature bij, maar wil je wel graag bij Z-CERT werken? Probeer dan een open sollicitatie!

Lees meer
Medewerkers Z-CERT